Πρώτα ο Άρης για Μαυροκεφαλίδη

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έκανε το δύο στα δύο στη σειρά με τον Άρη, ωστόσο το μυαλό των «ερυθρόλευκων» σύμφωνα με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη δεν είναι ακόμη στον Παναθηναϊκό αλλά στο τρίτο παιχνίδι.
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, για εμάς ο Άρης είναι πολύ δυνατός στην έδρα του. Εμείς παίξαμε καλό μπάσκετ και για αυτό το λόγο ξεφύγαμε στο σκορ. Δεν σκεφτόμαστε από τώρα τον Παναθηναϊκό, έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι με τον Άρη στο ΣΕΦ και ύστερα θα συγκεντρωθούμε στον Παναθηναϊκό», δήλωσε χαρακτηριστικά στo συνδρομητικό κανάλι ο πρώτος σκόρερ (18π., 9/12δίπ.) στο σημερινό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.