Οι διαιτητές των τελικών
Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ η κλήρωση για τους διαιτητές των δύο πρώτων τελικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά και των δύο πρώτων μικρών τελικών, ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ.
Σχινάς, Αναστόπουλος και Σώμος θα σφυρίξουν τον πρώτο τελικό στο ΣΕΦ, ενώ οι Χριστοδούλου, Φούφης και Ψαριανός θα διαιτητεύσουν τον δεύτερο στο ΟΑΚΑ.
Στα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, οι Γκόντας, Τανατζής και Καρακατσούνης θα σφυρίξουν στην Πυλαία, ενώ οι Σχινάς, Κορομηλάς και Παπαπέτρου στο Αλεξάνδρειο.
Μέσω της σχετικής διαδικασίας δημιουργήθηκαν τρεις κατηγορίες διαιτητών κι από κάθε μία εξ αυτών επιλέχθηκε ένας.
1η κατηγορία: Χριστοδούλου – Γκόντας – Σχινάς – Πηλοΐδης
2η κατηγορία: Αναστόπουλος – Τανατζής – Κορομηλάς – Φούφης
3η κατηγορία: Σώμος – Καρακατσούνης – Ψαριανός – Αφεντουλίδης
Στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην 3η κατηγορία μπήκαν και οι Παπαπέτρου, Σπυρίδωνος, Μάνος, Μπήτης, Γκούμας και Ταβουλαρέας, με την διαδικασία να είναι αντίστοιχη με αυτή των μεγάλων τελικών.
Σημειώνεται ότι οι διαιτητές του πρώτου αγώνα των σειρών έχουν δικαίωμα να σφυρίξουν και στον τέταρτο, ενώ σε ενδεχόμενο πέμπτο τελικό έχουν δικαίωμα συμμετοχής και οι 12 διαιτητές.
Ωστόσο, Αναστόπουλος και Σώμος θα απουσιάζουν (σ.σ. και στον τέταρτο τελικό), λόγω προγραμματισμένων υποχρεώσεών τους σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.