Ο Μπαλοτέλι και η... Μαφία!

Τον Ιούνιο του 2010 ο Μπαλοτέλι είχε κάνει διακοπές στη Νάπολι και τότε είχε πει πως κάποια μέρα θα ήθελε να φορέσει τη φανέλα των Παρτενοπέι επειδή του άρεσε πολύ η πόλη. Μια πόλη που όπως φαίνεται την έμαθε καλά, καθώς οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι εκείνη την περίοδο ο Μπαλοτέλι πήγε και στην περιοχή Scampia της Νάπολι, που είναι γνωστή για τη διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών και ελέγχεται από την τοπική Μαφία.
Οι άνθρωποι που πήγαν, μάλιστα, εκεί τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι είναι μέλη του οργανωμένου εγκλήματος, με συνέπεια τα σχόλια για τον Μπαλοτέλι να δίνουν και να παίρνουν ξανά στα ιταλικά ΜΜΕ.
Για το όλο θέμα μίλησε και ο μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα όσα γράφτηκαν.
«Ο Μπαλοτέλι δεν είχε ποτέ καμία σχέση με το οργανωμένο έγκλημα. Από εκεί και πέρα, δεν θα επιβεβαιώσω αλλά ούτε και θα διαψεύσω ότι πήγε στη Scampia. Δεν ξέρω ακριβώς τι συνέβη. Αν πήγε, θα το έκανε επειδή ήθελε από περιέργεια να δει πώς είναι αυτή η περιοχή. Όσο για αυτούς που τον συνόδευαν, σίγουρα δεν ήξερε ο ίδιος τι είναι αυτοί και τι δουλειά κάνουν... Είναι αδύνατον να ξέρεις τι ρόλο παίζει ο καθένας».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.