Σιγουριά για Euro στις 365 μέρες!
Μπορεί όλο αυτό το διάστημα να είχε διαρρεύσει αρκετές φορές από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία δυσαρέσκεια για την πορεία ολοκλήρωσης των έργων, η οποία έμοιαζε να καθυστερεί, όμως όπως αποδεικνύεται έναν χρόνο ακριβώς πριν την επίσημη τελετή έναρξης οι δύο χώρες βαδίζουν και πάλι εντός χρονοδιαγράμματος.
«Κάποιες μικρές καθυστερήσεις στις υποδομές δεν μπορούμε να πούμε πως μας ανησυχούν γιατί ξέρουμε ότι έχουν γίνει θετικά βήματα. Γνωρίζουμε ότι η Πολωνία θα είναι έτοιμη, η Ουκρανία επίσης, και δεν έχουμε καμία αμφιβολία για όλα αυτά. Στην αρχή υπήρχε κάποια αβεβαιότητα, αλλά πλέον τα ‘κόκκινα’ σημεία είναι ελάχιστα. Σήμερα, μπορούμε να πούμε πως βρισκόμαστε στο 80% της πλήρους ολοκλήρωσης των έργων» δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της UEFA, Τζιάνι Ιφαντίνο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
