Φορ ο πρώτος!

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ γύρισε όλες τις εγκαταστάσεις του συλλόγου (Τούμπα, Σουρωτή και Νέα Μεσημβρία) την Παρασκευή, ενώ κουβέντιασε αρκετές ώρες με τον τεχνικό διευθυντή και τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.
Τα κοινά συμπεράσματα είναι πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα δυνατό στράικερ, ο οποίος να συνδυάζει τις χάρες των Μούσλι - Φιλόμενο που έφυγαν από την ομάδα και παράλληλα όσο το δυνατόν πιο ποιοτικό. Ο Μπόλονι άνοιξε τη λίστα του – η οποία έκανε αρκετά καλή εντύπωση στον Κωνσταντινίδη – και από κοινού θα ψάξουν να βρουν ότι καλύτερο υπάρχει στα διαθέσιμα χρήματα.
Ο Παντελής Κωνσταντινίδης έχει κάποιες λύσεις υπ όψιν του, αλλά αιφνιδιάστηκε ευχάριστα από τα ονόματα που άκουσε από τον προπονητή, ο οποίος με το καλό όνομα που έχει μπορεί να φέρει κάτι πραγματικά καλό για τον Δικέφαλο. Ο «Ζαγόρ» είναι πλήρως ενημερωμένος για όλα και έχει ανάψει το «πράσινο φως» στους δύο συνεργάτες του να καταστρώσουν τα πλάνα τους και να αρχίσουν τις πρώτες επαφές.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μπόλονι προδιέθεσε ευχάριστα τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και σε ένα ακόμη σημείο. Το γεγονός ότι δεν απαίτησε ενίσχυση και να φέρει ένα «καράβι» παίκτες με το καλημέρα πριν να είναι σίγουρος για τις ικανότητες όλων των ποδοσφαιριστών του στο ρόστερ και πριν εντοπίσει συγκεκριμένα κενά και θέσεις που θα πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα.
Στο θέμα του επιθετικού, δεν υπάρχει ακόμη κάποιο όνομα που να υπερέχει στη λίστα, αφού ακόμη συμπληρώνεται, πάντως, οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές είναι ο Αθανασιάδης (που ο Ρουμάνος έχει ήδη πολύ καλή άποψη γι αυτόν) και ο Σαλπιγγίδης τον οποίο επίσης γνωρίζει καλά. Όσο για τον Θανάση Παπάζογλου που επιστρέφει από την Τρίπολη, ο προπονητής δεν θέλει ακόμη να εκφέρει άποψη. Το σίγουρο είναι πως ο «εκλεκτός» θα επιλεχθεί πολύ προσεκτικά από προπονητή και διοίκηση.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.
κουκουρουκουσ κικιης
Κράτα τον Μούσλι με 250 χιλιάρικα και πάρε τον Ονουάτσι από την Καβάλα για άλλα 300 χιλιάρικα.Πάρε επιτελικό χαφ και ένα ακόμη χαφ με άλλα 800 χιλιάρικα.Διώξε Τσιρίλο και πάρε ψηλό σέντερ μπακ ή κράτα Τσιρίλο και φέρε πίσω τον Μάρκος Αντώνιο με μικρό συμβόλαιο.Με περίπου 1,3 εκατομύρια κρατάς την ίδια ομάδα με τη διαφορά ότι θα έχει την μπούκα στην επιθεση που τόσο μας έλλειψε,την κάθετη πάσσα που δεν είχαμε,ένα χαφ που δεν θα είναι η στατιστική του ο-ο-ο σαν τον Ελ Ζαρ,και έναν σέντερ μπακ που δε αφήνει να μας παίζουν βόλει ψηλά.Μόνο από τις μειώσεις συμβολαίων θα σου βγει η ιστορία κάτω από ένα χαρτί.Κάνε και επέκταση συμβολαίου στον Βιερίνια και καθάρισες.Αυτός ο ΠΑΟΚ δεν θα πάει για πρώτος αλλά θα μπορεί άνετα δεύτερος με δεδομένη την ....αψιλία όλων πλην Ολινμπιακών
Cas Casey
Η καλύτερη επιλογή (κατά την ταπεινή μου γνώμη) στη θέση του επιθετικού είναι ένα πολύ αξιόλογος Μεξικανός (Ούγκο Πιλάβες) με ελλήνικές ρίζες (Σοφοκλής Πιλάβιος ).!!!!!!Πάρ'τον Ζαγόρ και θα με θυμιθείς !!!! ότι θέλει κάνει στην κυριολεξία