«Λεφτά ΘΑ υπάρχουν»

«Δεν υπάρχουν διλήμματα, αλλά μόνο η απόφαση: να μην ζήσει ποτέ η ελληνική οικογένεια τις συνέπειες μιας χρεοκοπίας», δηλώνει σε συνέντευξη του ο Γιώργος Παπανδρέου.
Ο πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες αλλαγές για την υλοποίηση του Μεσοπρόθεσμου.
Στην ερώτηση για το αν έχει μετανιώσει για τη φράση «λεφτά υπάρχουν», ο πρωθυπουργός απαντά: «ξεχνάτε ότι η φράση μου έλεγε 'και πού πήγαν;'. Και σήμερα αν σπάσουμε τη φοροδιαφυγή και τη διαφθορά, λεφτά θα υπάρχουν».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.