Ανακοινώνει Σολτάνι και Ρουί

Ήρθε η ώρα των ανακοινώσεων για τους «κίτρινους», καθώς την Τρίτη (14/6) θα ανακοινωθεί, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η απόκτηση των Καρίμ Σολτάνι και Μάριο Ρουί Σίλβα Ντουάρτε, όπως είναι το πλήρες όνομά του. Η ΠΑΕ Άρης έχει συμφωνήσει με τον Γαλλοαλγερινό και τον Πορτογάλο και την Τρίτη αναμένονται οι υπογραφές.
Το θέμα Καστίγιο
Την ίδια μέρα θα υπάρξουν εξελίξεις και στην υπόθεση του Νέρι Καστίγιο. Την Τρίτη (14/6), ο Άλεξ, αδελφός και μάνατζερ του 27χρονου διεθνούς Μεξικανού επιθετικού θα έχει το καθοριστικό ραντεβού στη Θεσσαλονίκη με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Θανάση Αθανασιάδη.
Η περίπτωση Μάντζιου
Στον Άρη έχουν μπει δυνατά στην περίπτωση απόκτησης του Βαγγέλη Μάντζιου. Ο παίκτης προτάθηκε στον Άρη πριν από μερικές ημέρες, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν μια πρώτη επαφή σε καλό κλίμα με την πλευρά του 28χρονου διεθνούς επιθετικού.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.