«Καταλανός» την Τετάρτη ο Ρόσι
Παίκτης της Μπαρτσελόνα αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα ο Τζιουζέπε Ρόσι. Όπως αναφέρει η Equipe, ο Ιταλός επιθετικός της Βιγιαρεάλ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο αντί του ποσού των 29,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Ο Ρόσι αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο του Πέπε Γκουαρδιόλα στο χώρο της επίθεσης, αλλά η Βιγιαρεάλ μέχρι στιγμής τονίζει ότι δεν έχει δεχτεί καμία πρόταση παρά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων (Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Γιουβέντους).
Ο 24χρονος στράικερ μεταγράφηκε το 2007 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «κίτρινο υποβρύχιο» και σε τέσσερις σεζόν στο «Μαδριγάλ» σκόραρε συνολικά 51 φορές σε 127 συμμετοχές.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
