«Κλείνει» και Μάντζιο

«Κλείνει» και Μάντζιο

Gazzetta team
«Κλείνει» και Μάντζιο

bet365

Μεταγραφικός οργασμός στον Άρη, ο οποίος όπως όλα δείχνουν, ακόμη και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ολοκληρώσει και την πέμπτη μεταγραφή, που δεν είναι άλλη από τον Βαγγέλη Μάντζιο.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τους Καρίμ Σολτάνι και Νέρι Καστίγιο, ο Σάκης Κάνουλας αναμένεται το πρωί να υπογράψει συμβόλαιο με τους «κίτρινους», την ώρα που και ο Μάριο Ρούι θα στείλει το συμβόλαιό του υπογεγραμμένο. Τέσσερις μεταγραφές μέσα σε λίγες μέρες δηλαδή για τον Άρη, ο οποίος σκοπεύει να προχωρήσει και σε πέμπτη μεταγραφή.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου δουλεύουν πυρετωδώς τα τελευταία 24ωρα και με τον Σάκη Τσιώλη έχουν συμφωνήσει ότι σειρά πρέπει να πάρει το θέμα του επιθετικού. Η περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζιου ενδιαφέρει πολύ τον Άρη και από τις πρώτες επαφές, όπως σας έχουμε ενημερώσει, το κλίμα είναι εκατέρωθεν πολύ θετικό.

Μάλιστα, πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη λένε πως μέσα στην εβδομάδα έχει προγραμματιστεί νέα συνάντηση της διοίκησης του Άρη με τον μάνατζερ του 27χρονου ποδοσφαιριστή.

Δεν αποκλείεται λοιπόν οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια και στη συνέχεια οι «κίτρινοι» να βάλουν «πλώρη» για τον κεντρικό αμυντικό που έχει ζητήσει ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα