Στην έξοδο ο Ράμπις

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Κερτ Ράμπις από τον πάγκο των Τίμπεργουλβς, καθώς η διοίκηση των «Λύκων» έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση των υποψηφίων αντικαταστατών του.
Ο 53χρονος κόουτς μετρά δύο χρόνια παρουσίας στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Μινεσότα, με τον απολογισμό νικών-ηττών να είναι... απογοητευτικός (32-132).
Σύμφωνα, με το Yahoo!Sports οι Τίμπεργουλβς εξετάζουν ήδη της περιπτώσεις των Μπέρνι Μπίκερσταφ (ασίσταντ κόουτς των Μπλέιζερς) και Λορένζο Λαμάρ (προπονητής στο πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον).
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.