Παρέμβαση ΕΠΣ Καρδίτσας για Βασσάρα
Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου και τις αποκαλύψεις για τους στημένους αγώνες, η ΕΠΟ συνεδρίασε, προκειμένου να λάβει αποφάσεις σχετικά με το θέμα.
Στη συνεδρίαση έδωσε το παρόν και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας Μανώλης Παλάσκας, ο οποίος αναφέρθηκε στον Κύρο Βασσάρα και ζήτησε από τον πρόεδρο και το ΔΣ να μη διοριστεί ξανά στην ΚΕΔ.
Tις τελευταίες ημέρες ο παλαίμαχος διαιτητής βρισκόταν στην επικαιρότητα, καθώς παρουσιαζόταν έτοιμος να αναλάβει πόστο ευθύνης στην ελληνική διαιτησία.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
