Και το Βιετνάμ για τα στημένα

Gazzetta team
Και το Βιετνάμ για τα στημένα

bet365

Εκτενής αναφορά στα στημένα παιχνίδια του ελληνικού ποδοσφαίρου και στο παράνομο στοίχημα φιλοξενείται ακόμη και στο Βιετνάμ, όπου αναφέρονται οι συλλήψεις και γίνεται λόγος για την περίπτωση υποβιβασμού μεγάλων ομάδων.

Ο συντάκτης του άρθρου της βιετναμέζικης ιστοσελίδας thethao.tuoitre.vn αναφέρει όλα όσα έχουν συμβεί την τελευταία εβδομάδα και το πάει ένα βήμα παραπέρα εμπλέκοντας και τον Ολυμπιακό μέσω του προέδρου του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:

«Στην Ελλάδα, η υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια έχει επεκτείνει τον αριθμό των εμπλεκομένων σε 70 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των 10 που έχουν συλληφθεί. Οι εμπλεκόμενοι είναι πολύ σημαντικά πρόσωπα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού που είναι παράλληλα και επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής του πρωταθλήματος, αλλά και πολλοί διαιτητές και παίκτες.

Αν δεν καταφέρουν να αποδείξουν την αθωότητά τους οι κατηγορούμενοι σε περιπτώσεις δωροδοκίας και παράνομου στοιχηματισμού, οι πρωταθλητές Ελλάδας και άλλες τέσσερις ομάδες αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο του υποβιβασμού».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα