Στέλνουν Νίκολας στη Σιένα!

Στέλνουν Νίκολας στη Σιένα!

Gazzetta team
Στέλνουν Νίκολας στη Σιένα!

bet365

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στο ιταλικό πρωτάθλημα φέρεται να βρίσκεται ο Ντρου Νίκολας, καθώς η Σιένα φιλοδοξεί να «αρπάξει» τον δεσμευμένο με συμβόλαιο Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ από τον Παναθηναϊκό!

Η πρόθεση των αδελφών Γιαννακόπουλων να αποχωρήσουν απο τη διοίκηση της «πράσινης» ΚΑΕ έχει ανοίξει την... όρεξη ουκ ολίγων ευρωπαϊκών ομάδων για τους παίκτες των πρωταθλητών Ευρώπης, με τον σύλλογο της Τοσκάνης να διευρύνει τη σχετική λίστα...

Σύμφωνα με το sportando.net, η πρωταθλήτρια Ιταλίας βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ του «τριφυλλιού», ο οποίος, ωστόσο, έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Υπενθυμίζεται ότι Αμερικανός «μπομπέρ» των πρωταθλητών Ελλάδος αγωνίστηκε τη σεζόν 2005-06 στην Μπενετόν Τρεβίζο, ενώ φέτος είχε 9,8 πόντους κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα και 9,7 πόντους ανά αγώνα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα