Τέταρτο φιλικό με… μπυραρία

Τέταρτο φιλικό με… μπυραρία

Νίκος Αθανασίου
Τέταρτο φιλικό με… μπυραρία

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετώπισει στις 13 του μήνα την τοπική ομάδα του Κιτσμπούελ και οι Αυστριακοί… πανηγυρίζουν για την τιμή που θα τους κάνει το «τριφύλλι».

Μέχρι στιγμής ήταν γνωστό πως ο Παναθηναϊκός θα δώσει τρία δυνατά φιλικά επί αυστριακού εδαφούς κατά την δεκαήμερη παραμονή του στο Κιτσμπούελ. Στις 11 με την Λεχ Πόζναν, στις 15 με την Σίβασπορ και στις 17 με την Κολωνία. Οι «πράσινοι», πάντως, αποφάσισαν αντί για προπόνηση το απόγευμα της 13ης Ιουλίου να αντιμετωπίσουν σε φιλικό παιχνίδι την ομάδα του Κιτσμπούελ. Μία από τις γνωστές… μπυραρίες, όπως συνηθίζουμε να λέμε αυτές τις ομάδες.

Πάντως, στο σάιτ του τοπικού συλλόγου είναι πρώτο θέμα και οι Αυστριακοί πανηγυρίζουν για αυτό το φιλικό. Εξάλλου, οι ευκαιρίες να παίζουν με γνωστόυς ανά τον ποδοσφαιρικό πλανήτη αντιπάλους είναι σπάνιες!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα