Παπούτσια... α λα Λάτσιο!

Παπούτσια... α λα Λάτσιο!

Νίκος Αθανασίου
Παπούτσια... α λα Λάτσιο!

bet365

Τα γαλανόλευκα παπούτσια του Σισέ, το τετ-α-τετ με Φερέιρα, ο «Σίμος», το νέο πρόσωπο και η αφάνα του Κλέιτον. Το gazzetta.gr ήταν στην ανοιχτή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Εκτός από τις δηλώσεις του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος δεν δέχθηκε ερωτήσεις έπειτα από συνεννόηση με το Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ, τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά ήταν ανοιχτά για τις εκπροσώπους του Τύπου, το gazzetta.gr κατέγραψε όσα είδε.

Παπούτσια που δείχνουν Λάτσιο

Όπως είναι γνωστό, είναι θέμα ωρών να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ στην Λάτσιο. Σε αυτά τα δύο χρόνια της παρουσίας του στην Ελλάδα, κάθε στιλιστική του επιλογή συζητήθηκε. Έτσι, λοιπόν, λίγο πριν αποχαιρετίσει το «τριφύλλι» η επιλογή του να φορέσει γαλανόλευκα παπούτσια, δηλαδή στα χρώματα της Λάτσιο, σημειώνεται αν και μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα. Δείχνει, όμως, μια... διάθεση.

Μάλιστα, ο Γάλλος σουπερστάρ είχε ολιγόλεπτο τετ-α-τετ με τον Φερέιρα μακριά από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές όπου έδειχνε να εξηγεί κάτι στον Πορτογάλο τεχνικό.

Η πλάκα του Ζεσουάλδο

Ο Φερέιρα ήταν κεφάτος, είχε διάθεση για πλάκα και λίγο πριν ξεκινήσει τις δηλώσεις του πήρε ένα κινητό που ήταν δίπλα στο αυτί του, και είπε «hello», θέλοντας να πειράξει τους δημοσιογράφους.

Ο... Σίμος

Από κει και πέρα, και έπειτα από το καθιερωμένο ζέσταμα ο Φερέιρα έδωσε εντολή για ασκήσεις κατοχής μπάλας. Μάλιστα, κατά την διάρκεια τους εκτός από την μπάλα που έφαγε στο πρόσωπο ο Πετρόπουλος, μάθαμε και το ελληνικό παρατσούκλι του Σιμάο. «Σίμος» σύμφωνα με τον Σωτήρη Νίνη που έχει «βαφτίσει» τον Μοζαμβικανό.

Ξεψαρωμένοι οι μικροί

Τριανταφυλλόπουλος, Φουρλάνος, Λαγός, οι πιτσιρικάδες που μαζί με τον Καπίνο, τον Ταμπάκη και τον Κάσας προπονούνται με την πρώτη ομάδα, έδειξαν ξεψαρωμένοι, έμπαιναν δυνατές στις μάχες και τα έδιναν όλα. Για... highlight το τακουνάκι του Φουρλάνου προς τον Σισέ.

«Τρελή» αφάνα ο Κλέιτον

Πάμε τώρα και στις στιλιστικές επιλογές και συγκεκριμένα στις κομμώσεις, εκεί που... πρωταθλητής και μάλιστα με διαφορά αναδεικνύεται ο ανεβασμένος Κλέιτον. Ο Βραζιλιάνος έχει αφήσει επική αφάνα ενώ ο πιτσιρικάς Λαγός έχει μοϊκάνα.

Το νέο πρόσωπο

Μπορεί να μην υπήρχε νέο πρόσωπο στην ομάδα αλλά τουλάχιστον είχαμε... μεταγραφή στο τεχνικό επιτελείο του Φερέιρα. Ο λόγος για τον Νούνο Αλμέιδα, ο οποίος με το μακρύ μαλλί θύμισε λίγο... Νούνο Γκόμες. Ήταν ιδιαίτερα ομιλητικός και έχει σημαντικό ρόλο στις προπονήσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα