Οδεύει προς Μπεσίκτας ο Πατσούλια

Ο 27χρονος σέντερ των Ατλάντα Χοκς, που διαθέτει τουρκικό διαβατήριο, μιλώντας για τις επαφές του με τους διοικούντες της Μπεσίκτας, αρκέστηκε να σχολιάσει: «Υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον, ενώ έχουμε συζητήσει ακόμα και το οικονομικό. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι επίσημο ακόμα...».
Ο Πατσούλια, που στο παρελθόν θήτευσε στην Ούλκερ (1999-03), μετρά οκτώ χρόνια παρουσίας στο ΝΒΑ (σ.σ. 579 ματς με Μάτζικ, Μπακς, Χοκς), ενώ φέτος είχε με τη φανέλα των «Γερακιών» 4,4 πόντους και 4,2 ριμπάουντ ανά αγώνα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.