Στο Περθ η Εθνική

Gazzetta team
Στο Περθ η Εθνική

bet365

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της βρίσκεται η Εθνική πόλο των γυναικών, που μετέβη στο Περθ για τις τελευταίες προπονήσεις πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Σανγκάη.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα κάνει κοινές προπονήσεις με τα αντίστοιχα της Αυστραλίας και της Ουγγαρίας, ενώ στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και μια σειρά φιλικών.

Η ελληνική ομάδα θα αναχωρήσει από την Αυστραλία για τη Σανγκάη, όπου στις 17 Ιουλίου θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της με αντίπαλο την Ισπανία, στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου.

Η ελληνική αποστολή περιλαμβάνει τις εξής αθλήτριες: Κούβδου, Γούλα, Τσουκαλά, Μελιδόνη, Ψούνη, Λιόση, Αβραμίδου, Ασημάκη, Ρουμπέση, Γερολύμου, Μανωλιουδάκη, Αντωνάκου και Λαρά.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα