Ανεβάζουν ρυθμό και... επιστρέφουν!

Την καθιερωμένη ώρα (12:30 ώρα Ελλάδος) ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της Δευτέρας για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να... εμπλουτίζει το πρόγραμμα με νέα άσκηση τακτικής, δείγμα του πλουραλισμού που υπάρχει στη φετινή προετοιμασία των Πειραιωτών.
Το πρώτο μισό της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης (τρέξιμο, κορόιδο, αντοχή), ενώ στα τελευταία 45' ο Βάσκος προπονητής επικεντρώθηκε ξανά στην τακτική.
Καλύτερα ο Φέισα, «φορτσάρει» ο Φετφατζίδης
Όσον αφορά το ιατρικό δελτίο, ο Λιουμπομίρ Φέισα συνεχίζει ομαλά την αποκατάστασή του με ειδική θεραπεία στο ξενοδοχείο, ενώ η κατάστασή του είναι κάθε μέρα και καλύτερη.
Ο Σέρβος αναμένεται να είναι έτοιμος στο β' στάδιο της προετοιμασίας, κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα τον Βαλβέρδε.
Παράλληλα, ο Γιάννης Φετφατζίδης ακολουθεί ασκήσεις ενδυνάμωσης, βελτιώνεται συνεχώς η κατάστασή του, το απόγευμα αναμένεται να προπονηθεί στο γυμναστήριο με την υπόλοιπη ομάδα και την Τρίτη θα ακολουθήσει κανονικά το ομαδικό πρόγραμμα.
Τέλος, οι Όλοφ Μέλμπεργκ και Ντένις Ρόμενταλ ακολούθησαν ακόμα μια φορά ατομικό πρόγραμμα, αφού είναι πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης.
Αξίζει ωστόσο, να σημειωθεί πως το απόγευμα της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν θα προπονηθούν στο γήπεδο αλλά θα ακολουθήσουν ασκήσεις με βάρη στο γυμναστήριο, αφού το πρόγραμμα άλλαξε.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.