Ανακοίνωσε Μιχαηλίδη η ΑΕΛ

Δημήτρης Τομαράς
Ανακοίνωσε Μιχαηλίδη η ΑΕΛ

bet365

Η Λάρισα ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη για συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 γνωστοποίησε ότι συμφώνησε με τον γκολκίπερ Χρυσόστομο Μιχαηλίδη για συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών. Γεννημένος στις 15 Ιανουαρίου του 1975 στην Πτολεμαϊδα ο διεθνής με την Εθνική ανδρών γκολκίπερ ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από την ΑΕΚ στην οποία θήτευσε επί μια 7ετία (1997-05), με παρένθεση τη σεζόν 2001-02 όταν αγωνίστηκε στον Εθνικό Αστέρα.

Με τη φανέλα της Ένωσης στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος το 2000 και κατέγραψε 9 επίσημες συμμετοχές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, σε Τσάμπιονς Λιγκ και Κύπελλο UEFA. Από το 2005 μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος ήταν βασικό στέλεχος του Ατρόμητου Αθηνών, κερδίζοντας μάλιστα με την εμφανίσεις του και την κλήση του στην Εθνική ομάδα. Συνολικά μετράει 275 επίσημες συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Από μέρους της η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Μιχαηλίδη, τον οποίο και ευχαρίστησε για την προσφορά του. Ο ίδιος δήλωσε: «Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα στα 6 χρόνια παρουσίας μου στον Ατρόμητο. Τον πρόεδρο κύριο Σπανό, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας. Πιστεύω ότι στάθηκα στο ύψος των περιστάσεων και με την συμπεριφορά μου και με την αγωνιστική προσφορά μου. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο και πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Εύχομαι στον Ατρόμητο να υλοποιήσει όλους τους στόχους που έχει θέσει για το μέλλον».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα