«Δεν υπάρχει κάτι επίσημο από ΑΕΚ»
Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του Γκανέζου μέσου, Πασχάλης Τουντούρης με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Κιτρινόμαυρη Ώρα», τόνισε ότι η «Ένωση» δεν έχει κάνει επίσημη κρούση για την απόκτηση του πελάτη του.
«Ο Κουμορτζί θέλει να φύγει από τον Πανιώνιο, θεωρεί ότι έχει κάνει τον κύκλο του και θέλει να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Έχει συμβόλαιο έως το 2013, με τον Πανιώνιο και το σέβεται, αλλά θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω», τόνισε αρχικά.
Στη συνέχεια ο μάνατζερ του Κουμορτζί συμπλήρωσε: «Από την ΑΕΚ δεν υπάρχει κάτι επίσημο μέχρι στιγμής και θέλω να το πω. Θα δούμε τις επόμενες μέρες τι θα γίνει στην περίπτωση του Μπερνάρ, καθώς πρέπει να βρούμε λύση».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
