Τριπλή ενίσχυση για ΚΚ Ζάγκρεμπ

Τριπλή ενίσχυση για ΚΚ Ζάγκρεμπ

Gazzetta team
Τριπλή ενίσχυση για ΚΚ Ζάγκρεμπ

bet365

Την απόκτηση τριών παικτών από το κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ (NCAA) ανακοίνωσε η ΚΚ Ζάγκρεμπ, καθώς η πρωταθλήτρια Κροατίας συμφώνησε με τους Πάπα Ντία, Γκάρι ΜαγκΚί και Ντιάντε Γκάρετ.

Ο 23χρονος σέντερ του Πίτσμπουργκ, Γκάρι ΜαγκΚί, είχε την περασμένη σεζόν 6.9 πόντους και 7.7 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ του Σάουθερν Μέθοντιστ, Πάπα Ντία, μέτρησε συνολικά στην κολεγιακή του καριέρα 18.3 πόντους και 6.9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Ο 23χρονος πλέι μέικερ του Αιόβα, Ντιάντε Γκάρετ, είχε 17.3 πόντους και 6.1 ασίστ ανά αναμέτρηση.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Ζάγκρεμπ είναι μία εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στον Β' όμιλο της φετινής Ευρωλίγκας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα