Τελικός για τον Μπόφτση

Gazzetta team
Τελικός για τον Μπόφτση

bet365

Άλλη μια πρόκριση σε τελικό επιφύλασσε για την ελληνική ομάδα η 3η ημέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εφήβων/νεανίδων στο Ταλίν, με τον Παύλο Μπόφτση να εξασφαλίζει το εισιτήριο στο τριπλούν.

Ο νεαρός πρωταθλητής μας έπιασε με το πρώτο άλμα του το όριο και με 15.80μ πήρε την πρόκριση για τον τελικό της Κυριακής (24/7) έχοντας την 3η καλύτερη επίδοση και από τα δύο γκρουπ, γεγονός που του δίνει ελπίδες για ένα μετάλλιο.

Πρώτος ήταν ο Ρώσος Αλεξάντερ Γιουρτσένκο με 16.28μ και 2ος ο Ισπανός Βιθέντε Ντοκαβό με 15.85μ.

Στην 8η θέση η Κοΐνη

Στο μεταξύ, η Αθηνά Κοΐνη κατέλαβε την 8η θέση στον τελικό των 3.000μ στιπλ με χρόνο 10.43.00. Πρώτη τερμάτισε η Γερμανίδα Γκέσα Φελιτσίτας Κράους με 9.51.08, με δεύτερη τη Ρωσίδα Γκούλσατ Φαζλιντίνοβα (9.56.98) και τρίτη τη Ρουμάνα Ελενα Παναέτ (10.17.37).

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα