Βλέπει Σερβία ο Ομπράντοβιτς

Ο 42χρονος πλέον Ομπράντοβιτς, εκ των βασικών γκαρντ της Γιουγκοσλαβίας την πενταετία (1996-2001) που οι Γιουγκοσλάβοι κατέκτησαν σχεδόν τα πάντα, μίλησε σέρβικη Blic και ανέφερε πως οι Σέρβοι μπορούν να φτάσουν ψηλά στο φετινό Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.
«Είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι θα έχουμε τους ΝΒΑers μαζί μας. Το επίπεδο της ομάδας θα είναι ανεβασμένο με αυτούς. Είναι γνωστό ποιος είναι ο στόχος μας και έχουμε ποιότητα αλλά και συνέχεια στο παιχνίδι μας. Πιστεύω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε τις επιτυχημένες πορείες μας. Φυσικά όλοι θέλουμε το χρυσό μετάλλιο και αυτό θα ήταν τεράστια επιτυχία», υπογράμμισε ο Σέρβος προπονητής της
Όσο για το εάν μπορεί η παρέα του Μίλος Τεόντοσιτς να βρεθεί στο βάθρο, ο Ομπράντοβιτς τόνισε χαρακτηριστικά πως «Εχουμε ήδη το ασημένιο στην Πολωνία και εξαιρετική πορεία στην Τουρκία...Είμαστε πολύ κοντά σε ένα ακόμη! Δεν έχει περάσει καιρός από τότε. Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη διοργάνωση για αυτά τα παιδιά με ομοσπονδιακό τεχνικό τον Ντούσαν Ιβκοβιτς».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.