Μπλεξίματα για Φράνσις

Μπλεξίματα για Φράνσις

bet365

Ο άλλοτε σταρ του ΝΒΑ Στιβ Φράνσις τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε... ελεύθερη πτώση. Ο Αμερικανός αυτή τη φορά κατηγορείται από εικοσάχρονη για σεξουαλική κακοποίηση.

Η τελευταία φορά που έπαιξε στο ΝΒΑ ήταν τη σεζόν 2007-08 με τους Χιούστον Ρόκετς, ενώ αργότερα δοκίμασε τη τύχη του στην Κίνα με τους Bejing Ducks, με τους οποίους είχε 0,5 πόντους και 0,7 ριμπάουντ μέσο όρο σε... τέσσερα παιχνίδια.

Το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε μεθυσμένος στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες... και τώρα βγήκε στο φως της δημοσιότητας πως τον κατηγορούν για απόπειρα βιασμού μιας κοπέλας.

Η εικοσάχρονη ήταν τραγουδίστρια κι ανήκε στη δισκογραφική εταιρία του Φράνσις. Η υπόθεση είναι ανοικτή εδώ κι έναν χρόνο κι έτσι η κοπέλα σκοπεύει να κάνει μήνυση στο γραφείο του εισαγγελέα που την ανέλαβε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα