Τα δεδομένα για Χλεμπ

Τα δεδομένα για Χλεμπ

Gazzetta team
Τα δεδομένα για Χλεμπ

bet365

H Mπαρτσελόνα ενδέχεται να αποζημιώσει τον Χλεμπ για να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του, με τον Λευκορώσο να φέρεται πως δεν θα έλεγε «όχι» στον Ολυμπιακό με συβόλαιο κοντά στα 2 εκατ.

Η περίπτωση του Αλεξάντερ Χλεμπ είχε απασχολήσει ξανά τον Ολυμπιακό, όμως το υψηλό συμβόλαιο που ζήταγε ο Λευκορώσος (4 εκατομμύρια ευρώ) έκαναν τους «ερυθρόλευκους» να αφήσουν την υπόθεση. Ωστόσο τώρα υπάρχουν νέα δεδομένα από τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα θέλει να... απαλλαχτεί από το υψηλό συμβόλαιο του Χλεμπ.

Οι Καταλανοί σκοπεύουν να δώσουν και αποζημίωση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ στον 29χρονο μεσοεπιθετικό, καθώς αν παραμείνει στην Βαρκελώνη θα πρέπει οι «μπλαουγκράνα» να ξοδέψουν μαζί με την εφορία κοντά στα 6 εκατ. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος» ο Χλεμπ μπορεί να δεχτεί πρόταση για να αγωνιστεί στην Ελλάδα με αποδοχές λιγότερες από 2 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο από τον Ολυμπιακό και τον Βαλβέρδε θα κριθεί αν ο παίκτης πρέπει να... πιάσει Λιμάνι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα