Με Ίβιτς στον πάγκο

Με Ίβιτς στον πάγκο

Με Ίβιτς στον πάγκο

bet365

Έπειτα από συνομιλία που είχε ο Βλάνταν Ίβιτς με τον Λάζλο Μπόλονι, αποφασίστηκε ο Σέρβος μέσος να είναι στον πάγκο στον αυριανό αγώνα με τη Βαλερένγκα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Με τον Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο θα παραταχθεί αύριο ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Βαλερένγκα. Ο Σέρβος μέσος είχε συνομιλία με τον Μπόλονι, όπου και αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αν καταστεί ανάγκη. Ρομπέρ και Λαζάρ διεκδικούν μια θέση στην ενδεκάδα, ενώ ο «Δικέφαλος» του Βορρά αναμένεται να παραταχθεί με σχήμα ρόμβου αύριο στο Όσλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κρέσιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Έτο αριστερά ο Λίνο και οι Τσιρίλο, Μαλεζάς δυο κεντρικοί αμυντικοί, με τους Γκαρσία και Αρίας να είναι τα αμυντικά χαφ. Από εκεί και πέρα, στα πλάγια ο Φωτάκης θα είναι δεξιά, με τον Βιεϊρίνια αριστερά, ενώ στην επίθεση θα είναι ο Αθανασιάδης και πίσω του ένας εκ των Λαζάρ και Ρομπέρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα