Στα «άκρα» με Δανό, Mατ και «Λεό»

Στα «άκρα» με Δανό, Mατ και «Λεό»

Gazzetta team
Στα «άκρα» με Δανό, Mατ και «Λεό»

bet365

Ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που διαφαινόταν ότι σύντομα θα του χτυπούσε την πόρτα, αφού είναι πολλοί οι παίκτες που δεν υπολογίζει, όμως δεν θα απεμπλακεί εύκολα από τα συμβόλαιά τους.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη από τη συμπεριφορά των παικτών που έχει ενημερώσει εδώ και καιρό ότι δεν υπολογίζονται, καθώς επιλέγουν να «καθίσουν» στα πλουσιοπάροχα συμβόλαιά τους.

Μόνο με τις περιπτώσεις των Ρόμενταλ, Λεονάρντο και Ντάρμπισιρ, ο Ολυμπιακός θα ξοδεύει τουλάχιστον 3 εκατ. ευρώ, ώστε οι παίκτες αυτοί να... απολαμβάνουν τα ματς από τις κερκίδες του Γ.Καραϊσκάκης. Ειδικά με τον Δανό, οι Πειραιώτες είναι πολύ δυσαρεστημένοι, γιατί έχει ενημερωθεί σχεδόν δύο μήνες ότι δεν υπολογίζεται, ενώ η κατάληξη που θα είχε στον Ολυμπιακό φαινόταν και στη διάρκεια της σεζόν, όπου έδειξε ότι δεν μπορούσε να προσφέρει τα αναμενόμενα και δεν απολάμβανε την εμπιστοσύνη του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Εντούτοις, ο παίκτης δεν καίγεται να βρει ομάδα και ο μάνατζέρ του, Σόρεν Λέρμπι, ισχυρίζεται ότι ο παίκτης θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και να δείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του συλλόγου! Μάλιστα, σε συζήτηση για τη λύση του συμβολαίου του τόνισε ότι αρνείται να το λύσει και η μόνη περίπτωση να δεχθεί είναι αν εισπράξει όλο το ποσό που αναγράφεται σε αυτό για όλη τη διάρκεια της συνεργασίας τους...

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Λεονάρντο, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα στις 21 Αυγούστου και τονίζει πως έρχεται στον Πειραιά για... να μείνει και πως θέλει να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να πείσουν τον μάνατζέρ του να λυθεί το συμβόλαιό του και πως θα έπρεπε να έχει ήδη βρει ομάδα ο παίκτης, όμως εκείνος τους μετέφερε ότι ο πελάτης του θέλει να επιτρέψει στην Ελλάδα και να παίξει ποδόσφαιρο. Το θέατρο του παραλόγου δηλαδή, καθώς σε αυτές τις δύσκολες εποχές οι ποδοσφαιριστές δεν χαρίζουν ούτε... ευρώ από τα συμβόλαιά τους, όμως το περίεργο είναι πως δεν κοιτούν το μέλλον τους, αφού μετά το «ψυγείο» θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να βρουν ομάδα.

 

Τα παραπάνω ισχύουν και για τον Άγγλο επιθετικό Ματ Ντάρμπισιρ, ο οποίος επίσης δεν δείχνει διατεθειμένος να «βοηθήσει» τον εαυτό του και την ομάδα του.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα