Εγκατέλειψε ο Σχορτσανίτης!

Εγκατέλειψε ο Σχορτσανίτης!

Αντώνης Κατσίκης
Εγκατέλειψε ο Σχορτσανίτης!

bet365

Νέο σοκ για την Εθνική Ανδρών. Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ενημέρωσε τον Ηλία Ζούρο πως για προσωπικούς λόγους δεν μπορεί να συνεχίσει στην προετοιμασία.

Το θέμα υπήρχε εδώ και δύο ημέρες και γίνονταν κουβέντες, ώστε να βρεθεί λύση. Ο 26χρονος σέντερ, όμως, ενημέρωσε πως λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει η κοπέλα του, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr, δε μπορεί να συνεχίσει στην προετοιμασία της Εθνικής κι εγκατέλειψε την ομάδα 29 ημέρες πριν την έναρξη του Eurobasket.

Ο «Σόφο» είναι ο τέταρτος παίκτης που, ενώ κλήθηκε, δε θα ενισχύσει τη «γαλανόλευκη», έπειτα τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη (προσωπικοί λόγοι) και τους Σπανούλη και Περπέρογλου (τραυματισμός).

Αντικαταστάτης ο... κανένας

Ο ομοσπονδιακός προπονητής σίγουρα ξαφνιάστηκε δυσάρεστα από την εξέλιξη αυτή, αν και δεν του ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Το κενό στη ρακέτα είναι μεγάλο, ωστόσο, δεν πρόκειται να καλέσει άλλον στη θέση του. Μπουρούσης, Βουγιούκας και Κουφός θα είναι τα «5άρια» της Εθνικής στα παρκέ της Λιθουανίας (31/8-18/9).

Ανακοίνωση της ΕΟΚ

H EOK εξέδωσε ανακοίνωση για το συγκεκριμένο θέμα τονίζοντας πως η ομάδα θα συνεχίσει χωρίς τον Έλληνα σέντερ. «Η Εθνική Ομάδα θα προχωρήσει στην προετοιμασία της για το Ευρωμπάσκετ 2011 απόντος του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ο οποίος ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Η ΕΟΚ τονίζει πως θα δρομολογηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες μετά την άρνηση του παίκτη. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, πρόεδρος της ΕΟΚ, δήλωσε πως η συμμετοχή στην Εθνική Ομάδα δεν είναι ούτε αγγαρεία, ούτε βαρίδι, αλλά τιμή για κάθε αθλητή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα