Κομπλέ κόντρα στην Χετάφε

Με ένα χαλάρωμα ολοκλήρωσε η ΑΕΚ την προετοιμασία της για το φιλικό παιχνίδι με την Χετάφε. Το ευχάριστο για τον Ισπανό τεχνικό είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Ο Μαυρουδής Μπουγαϊδης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Με την ομάδα προπονήθηκαν ο Θώμας Τσίτας και ο Φώντας Φέτσης.
Αναλυτικά η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καράμπελας, Δέλλας, Κοντοές, Μανωλάς, Γεωργέας, Χέλγκασον, Κάλα, Εγγλέζου, Γκερέιρο, Μάκος, Γκέντσογλου, Καφές, Κλωναρίδης, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Λαγός, Λεονάρντο, Μπέλεκ, Λυμπερόπουλος, Γκούντγιονσεν.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.