Ανακοίνωσε Μίτσελ η Χετάφε!

Ανακοίνωσε Μίτσελ η Χετάφε!

Ανακοίνωσε Μίτσελ η Χετάφε!

bet365

Οριστική και επίσημη όπως έγραφε το gazzetta.gr, είναι η απώλεια του Μίτσελ για την ΑΕΚ. Η Χετάφε ανακοίνωσε τον 26χρονο κεντρικό μέσο, ο οποίος αποτελούσε βασικό στόχο της Ενωσης.

«Αύριο, την Τρίτη 9 Αυγούστου, στις 12.00 στην αίθουσα Τύπου του 'Αλφόνσο Πέρεθ' θα γίνει η παρουσίαση του νέου ποδοσφαιριστή της Χετάφε, Μιγκέλ Μάρκος Μαδέρα 'Μίτσελ'» αναφερόταν στην ανακοίνωση της ομάδας από την Μαδρίτη, την οποία η ΑΕΚ αντιμετώπισε πριν δύο μέρες σε φιλικό στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Μετά την αρνητική εξέλιξη με τον πρώην παίκτη της Μπέρμιγχαμ, η κατάσταση για την ΑΕΚ, που έχασε και τον Ντιόπ, γίνεται εξαιρετικά δύσκολη αφού ο Ισπανός ήταν ο Νο1 στόχος του Χιμένεθ για το κέντρο. Οπως είναι εύκολα κατονοητό η υπόθεση του χαφ γίνεται... αυτοκτονία για την Ενωση, η οποία παρουσίαζε ως δεδομένη την επιστροφή του Μίτσελ στην Ελλάδα. Πλέον οι Κιτρινόμαυροι είναι αναγκασμένοι να βγουν στην αγορά και να ψάξουν τους παίκτες που θα καλύψουν το κενό που άφησαν Ντιόπ και Μίτσελ, κάτι που μοιάζει δύσκολο εως ανέφικτο με την κατάσταση υφίσταται στα Σπάτα.

Πάει να τον πάρει δανεικό
Αν και η μάχη για τον 26χρονο χάθηκε, στην ΑΕΚ δεν παρατούν τα όπλα. Μάλιστα έπειτα από εντολή του Σταύρου Αδαμίδη από το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ επικοινωνούσαν ότι γίνεται προσπάθεια για την απόκτηση του Μίτσελ με τη μορφή δανεισμού από την Χετάφε. Προφανώς πρόκειται για μία προσπάθεια προκειμένου να μετριαστεί η πίκρα του κόσμου από την απώλεια του Ισπανού χαφ. Διότι αφενός δεν υπάρχει λόγος η Χετάφε να απέκτησε τον Μίτσελ για να τον παραχωρήσει άμεσα δανεικό (τι, για να ψηθεί;) και αφετέρου προφανώς ο ποδοσφαιριστής προτιμά να μείνει στην πατρίδα του και να παίξει εκεί...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα