Με Ζεκά η λίστα για Μακάμπι!

Με Ζεκά η λίστα για Μακάμπι!

Gazzetta team
Με Ζεκά η λίστα για Μακάμπι!

bet365

Με τον νεοαποκτηθέντα Ζεκά στην θέση του Νταμιάν Πλεσί, o oποίος... οδεύει προς Γερμανία, δηλώθηκε από τον Παναθηναϊκό η λίστα των παικτών που υπολογίζονται για τα δύο παιχνίδια με την Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Ουσιαστικές αλλαγές και εκπλήξεις δεν υπάρχουν στους παίκτες που δήλωσε ο Παναθηναϊκός στην ΟΥΕΦΑ. Επί της ουσίας είναι οι ίδιοι που υπολογίζονταν για τα ματς με την Οντένσε απλά στην θέση του Πλεσί έχει μπει ο Ζεκά!

Αναλυτικά δηλώθηκαν οι: Τζόρβας, Σεϊταρίδης, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βιτόλο, Νίνης, Ιωαννίδης, Τοτσέ, Λέτο, Κουίνσι, Μπιάρσμιρ, Μαρίνος, Σιμάο, Βύντρα, Ζεκά, Κοτσόλης, Καραγκούνης, Καρνέζης, Πετρόπουλος, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Φουρλάνος, Μαυρίας, Κλέιτον, Καπίνος, Κουσίδης, Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος.

«Ξεφορτώνεται» τον Πλεσί!

Όσο αφορά τον Γάλλο που δεν είναι στο πλάνο του Φερέιρα, έχει άδεια ως την Παρασκευή καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στην Γαλλία και από εκεί έχει προορισμό την Γερμανία για να συζητήσει για την μεταγραφή του στην Ίνγκλοσταντ! Σαφώς και είναι μια... ευχάριστη εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό καθώς θα γλιτώσει από ένα «βαρύ» συμβόλαιο 600.000 ευρώ τα οποία πήγαν... στράφι αφού σε καμία περίπτωση ο Πλεσί δεν έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα όποτε πήρε τις ευκαιρίες!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα