Ο Αλιχανίδης στον Παναθηναϊκό

Με το... σκουφάκι του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν, ο Μίμης Αλιχανίδης ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια ήταν παίκτης της Λάρισας!
Ο 27χρονος πολίστας παίζει στην θέση του περιφερειακού και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Λάρισα, η οποία όμως υποβιβάστηκε στην Α2, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει την αναζήτηση ομάδας. Παλιότερα ήταν και παίκτης του ΠΑΟΚ και μάλιστα αρχηγός του!
Ο Αλιχανίδης μετά από επαφή που είχε με την διοίκηση του Παναθηναϊκού είπε το «ναι» καθώς κίνητρο αποτέλεσε και η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.