Θέλει... κούπα ο Λεβ

Gazzetta team
Θέλει... κούπα ο Λεβ

bet365

Η κατάκτηση εντός τροπαίου είναι ο στόχος που έχει για την Γερμανία ο τεχνικός της ομάδας Γιοακίμ Λεβ, όπως τόνισε μετά το τέλος του φιλικού με την Βραζιλία.

Κόντρα στην Βραζιλία η Γερμανία έδειξε πολύ καλά στοιχεία επικρατώντας της «σελεσάο» με 3-2. Μετά το τέλος του φιλικού ο τεχνικός της «Νασιοναλμανσάφτ» Γιοκαμί Λεβ ανέφερε πως πλέον ήρθε η ώρα για την ομάδα του να σηκώσει μια κούπα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Από εδώ και πέρα χρειάζεται να δουλέψουμε περισσότερα. Είχαμε πολύ καλή παρουσία στο EURO του 2008 και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2010. Τώρα έχουμε μια εξαιρετική ομάδα, η οποία είναι γεμάτη ποιότητα. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και να κερδίσουμε ένα τρόπαιο».

Για το φιλικό με Βραζιλία: «Ξεκινήσαμε το παιχνίδι σε ένα καλό ρυθμό και συνεχίσαμε το ίδιο καλά και στο δεύτερο ημίχρονο. Βλέποντας την χαρά και την επιθυμία των παικτών, πρέπει να δούμε πως ήμασταν πολύ καλοί».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα