Φέρνει ξανά Φακόμπο η ΑΕΚ
Τον αρχηγό της εθνικής Νέων του Καμερούν, Φαμπρίς Φακόμπο, κάλεσε ξανά για δοκιμή η ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο αρχηγός της Εθνικής U17 της χώρας του, που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος είχε κάνει κάποιες προπονήσεις με την Ένωση τον Απρίλιο, αφού πρώτα δοκιμάστηκε από τον ΠΑΟ.
Ο Φακόμπο είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στον Χιμένεθ και στους ανθρώπους της ΑΕΚ, αλλά είχε αποφασιστεί να μην προχωρήσει η υπόθεση, αφού την εποχή εκείνη η ομάδα ήταν καλυμμένη στην θέση αυτή.
Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει, η ΑΕΚ ψάχνει παίκτες σε αυτή την θέση και ο Φακόμπο αναμένεται ακόμα και την Δευτέρα στην Ελλάδα για να δοκιμαστεί και αν ικανοποιήσει να αποκτηθεί.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
