Νέα νίκη για Εργοτέλη
Ο Εργοτέλης νίκησε για δεύτερη φορά τον Ρούβα σε φιλικό παιχνίδι, που διεξήχθη στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου σταδίου. Ο Νίκος Καραγεωργίου είχε ακόμη μία ευκαιρία, προκειμένου να δοκιμάσει κάποια πράγματα και να βγάλει συμπεράσματα ενόψει της νέας σεζόν.
Ο Λεάλ με πλασέ άνοιξε το σκορ στο 55' μετά από πάσα του Ντατόμο, ενώ ο Μπούντιμιρ έδωσε την ασίστ στον Κουτσιανικούλη, ο οποίος έκανε το 2-0 1' αργότερα. Ο Κροάτης επιθετικός θα μπορούσε να είχε σκοράρει νωρίτερα, καθώς στο 52' έστειλε την μπάλα στο αντίπαλο δοκάρι με κεφαλιά. Για τον Ρούβα σκόραρε ο Μιλόσεβιτς στο 90'.
Οι συνθέσεις
Εργοτέλης: Πίρσον, Χίμπλινγκερ, Γιοβάνοβιτς, Βίσιο (46’ Ντατόμο), Κυριακίδης (46’ Σαρρής), Ολίσε, Ρομάνο, Μπέτο (46’ Φραγκουλάκης), Λεάλ, Καρέλης, Μπούντιμιρ.
Ρούβας: Καλομοίρης, Καραγιαννίδης, Ιερωνυμάκης, Μασαούτης, Τζιράκης, Μαραγκάκης, Σταθόγλου, Περογαυράκης, Ρηγάκης, Μπελίτσας, Φουκαράκης.
Έπαιξαν ακόμη οι: Χριστοδουλάκης, Λαγουδάκης, Μπριλάκης, Γιαννακάκης, Τουρνάκης, Μιλόσεβιτς, Καουκάκης, Ξημεράκης, Τριάντης και Αντωνάκης.
Οι παίκτες του Εργοτέλη έχουν ρεπό αύριο Δευτέρα (15/08), ενώ για την προσεχή Τρίτη (16/08) έχει προγραμματιστεί προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου σταδίου.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.




