Βλέπει την... έξοδο ο Σίτο Ριέρα

Δημήτρης Τομαράς
Βλέπει την... έξοδο ο Σίτο Ριέρα

bet365

Μη αναστρέψιμη φαίνεται πως είναι η διαμορφωθείσα κατάσταση για τον Σίτο Ριέρα. Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Τάκης Λεμονής, πέρα από τον γεγονός πως τον απέκλεισε από το φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης τον άφησε εκτός των έξτρα προπονήσεων! Μοιραία εφόσον βρεθεί ομάδα ο παίκτης αναμένεται να φύγει.

Πολύ δύσκολα θα μείνει στον Πανιώνιο ο Σίτο Ριέρα. Ο Ισπανός έμεινε εκτός αποστολής από το φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ δεν συμπεριλήφθηκε στους παίκτες που έκαναν έξτρα προπόνηση την Κυριακή και θα κάνουν το ίδιο και την Δευτέρα.

Οι Ελευθερόπουλος, Μιλοβάνοβιτς και Μπούζας ακολούθησαν την Κυριακή στο Κορωπί το ειδικό πρόγραμμα που τους έχει δοθεί. Θα κάνουν το ίδιο και την Δευτέρα. Λογικά μαζί τους θα είναι και ο Εστογιανόφ. Σε αυτό το... γκρουπ δεν ήταν ο Ριέρα παρότι ο Τάκης Λεμονής έχει αποφανθεί πως είναι πίσω σε φυσική κατάσταση.

Αυτό σημαίνει πως ο Ριέρα μπαίνει για τα καλά στο... ψυγείο. Πλέον απομένει να βρεθεί ομάδα για να τον κλείσει. Τέλος σχετικά με τον Σιόβα ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός και έτσι την Τρίτη πρόκειται να προπονηθεί κανονικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα