Νιώθει καλύτερα ο Γιαβτόκας
«Τώρα είναι όλα καλά και βελτιώνονται μέρα με τη μέρα. Οι γιατροί έκαναν πολύ καλή δουλειά. Δεν νιώθω τέλεια, αλλά σίγουρα καλύτερα. Θα προσπαθήσω να παίξω για να δω σε τι κατάσταση βρίσκομαι», τόνισε αρχικά ο αρχηγός της Λιθουανίας και συνέχισε:
«Πονούσα πολύ, αλλά στις μέρες μας υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τους αντιμετωπίσεις ή να τους μειώσεις».
Όσο για τον Μαρκ Γκασόλ, από τον οποίο δέχτηκε το αντιαθλητικό: «Δεν πιστεύω πως είναι βρόμικος παίκτης. Απλά έγινε πάνω στη φάση. Δεν πιστεύω ότι το έκανε σκόπιμα. Ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
