«Ένα γκολ και φύγαμε»

«Ένα γκολ και φύγαμε»

Απόστολος Παγώνης
«Ένα γκολ και φύγαμε»
Ο Ντιέγκο Αρίας ήταν ο μοναδικός από τον ΠΑΟΚ που μίλησε για την αναμέτρηση με την Καρπάτι, κατά την αναχώρηση της ομάδας. Ο Κολομβιανός υποστήριξε πως «η ομάδα δεν θα παίξει παθητικά και θα κυνηγήσει το γκολ».

Ο αμυντικός μέσος του Δικεφάλου λίγο πριν η αποστολή αναχωρήσει για την Ουκρανία, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για την κρισιμότητα του αγώνα της Πέμπτης (25/8).Ο Αρίας αρχικά μίλησε για τις σημαντικές απουσίες της ομάδας. «Θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Σίγουρα οι παίκτες που λείπουν είναι σημαντικοί, αλλά πιστεύω ότι όσοι κληθούν να τους αντικαταστήσουν θα τα καταφέρουν πολύ καλά»

Στην ερώτηση αν ο ΠΑΟΚ πρέπει να κυνηγήσει το γκολ ή να προσέξει την άμυνα ο Κολομβιανός είπε ότι «θα είναι πολύ καλό για εμάς να βγούμε μπροστά και πετύχουμε ένα γκολ απέναντι σε αυτή την ομάδα, ώστε να κλειδώσουμε την πρόκριση».

Σε ερώτηση αν βρήκε αγωνιστικό ρυθμό ο ίδιος, απάντησε ότι «Όπως και ο κάθε παίκτης είμαι κι εγώ έτοιμος. Το τεχνικό τιμ αποφασίζει αν θα παίζω εγώ ή κάποιος άλλος».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα