«Καμία εμπλοκή με Αμπντούν»

Δημήτρης Τομαράς
«Καμία εμπλοκή με Αμπντούν»

bet365

Στον Ολυμπιακό κατέστησαν σαφές πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με την μεταγραφή του Τζαμέλ Αμπντούν. «Δεν υπάρχει καμία εμπλοκή με τον παίκτη. Θα ανακοινωθεί κανονικά την Δευτέρα», τόνιζαν από την πειραϊκή ΠΑΕ. Οριστικά στον ΟΦΗ ως δανεικός ο Σουμπίνιο.

Κανένα θέμα δεν υπάρχει με την μεταγραφή του Τζαμέλ Αμπντούν, όπως υποστήριξαν σχετικά στον Ολυμπιακό. Οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας διευκρίνισαν την Παρασκευή ότι το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι κάποια τυπικά έγγραφα από την ΕΠΟ.

«Αν το Σάββατο ήταν ανοιχτά τα γραφεία της ΕΠΟ τότε ο παίκτης θα ανακοινωνόταν το Σάββατο. Δεν υπάρχει καμία εμπλοκή με τον Τζαμέλ Αμπντούν, που θα ανακοινωθεί κανονικά την Δευτέρα», επισήμαναν στο λιμάνι.

Παράλληλα ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε τον ετήσιο δανεισμό του Σουμπίνιο στον ΟΦΗ. Από εκεί και πέρα στον Πειραιά εξακολουθούν ν' αναζητούν αντίπαλο για φιλικό την Κυριακή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα