Βόλτα στο... Αγρίνιο ο Αστέρας

Βόλτα στο... Αγρίνιο ο Αστέρας

Νίκος Τσιώκος
Βόλτα στο... Αγρίνιο ο Αστέρας

bet365

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης έφτασε στο Αγρίνιο, όπου πληροφορήθηκε για την απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για τον Ηρακλή και ετοιμάζεται να πάρει τον δρόμο της επιστροφής...

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ να δικαιώσει τον Ηρακλή, που είχε καταθέσει προσφυγή για τον υποβιβασμό του, είναι σχεδόν βέβαιο (με αυτά που βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα) ότι θα οδηγήσει στην αναβολή του παιχνιδιού του Παναιτωλικού με τον Αστέρα.

Ωστόσο, οι Αρκάδες είχαν αναχωρήσει για το Αγρίνιο, πριν μάθουν για την απόφαση και μόλις πληροφορήθηκαν τα νέα... έμειναν με το στόμα ανοιχτό και ετοιμάζονται να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής, μετά την... ωραία βόλτα που έκαναν μέχρι εκεί... Όλοι πλέον βρίσκονται σε αναμονή της οριστικής απόφασης της Super League για την τύχη της αναμέτρησης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα