Νίκησε χωρίς να εντυπωσιάσει η Ρούμπιν

Νίκησε χωρίς να εντυπωσιάσει η Ρούμπιν

Νίκησε χωρίς να εντυπωσιάσει η Ρούμπιν

bet365

Η Ρούμπιν Καζάν επικράτησε εύκολα 1-0 της ουραγού Κρίλια Σοβέτοφ, ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας, όμως δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της.

Η Ρούμπιν έκανε μία από τις γνωστές της εμφανίσεις απέναντι στην Κρίλια για την 22η αγωνιστική του ρωσικού πρωταθλήματος και πήρε εύκολα τη νίκη 1-0 επί της ουραγού της βαθμολογίας.

Ο Μπερντίγεφ πήρε την... παράξενη αποφάσισε να ξεκινήσει το παιχνίδι με μόνο έναν επιθετικό και η ομάδα του αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην επιθετική της λειτουργία.

Οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν λιγοστές, το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό, όμως και οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους δεν μπορούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Ριζικόφ. Το παιχνίδι κρίθηκε από την εξαιρετική προσπάθεια του Ντιαντιούν στο 36', ο οποίος ελίχθηκε στην περιοχή και... κεραυνοβόλησε τον Φερεμένκο για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια διατήρησαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, κράτησαν πολύ εύκολα το προβάδισμα και έφτασαν στη νίκη, που τους επέτρεψε να ανέβουν στην 4η θέση της βαθμολογίας με 38 βαθμούς, ξεπερνώντας την Ανζί.

Να τονίσουμε ότι εκτός αποστολής έμεινε το Σαλβατόρε Μποκέτι, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την επιστροφή στην πατρίδα του και τη Νάπολι.

Η σύνθεση της Ρούμπιν:

Ριζικόφ, Καλεσίν, Σαρόνοφ, Κβερκβέλια, Λεμπεντένκο (76' Μπιστρόφ), Νεμόφ, Νομπόα, Νάτχο, κασάεφ (60' Ριαζάντσεφ), Κίσλιακ, Ντιαντιούν (70' Μάρτινς)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα