Το «κλειδί» της πλατείας
Όσο ο Ζερμέιν Άντερσον δεν απαντά στην πρόταση του Πανιωνίου, τόσο απομακρύνεται από τη Νέα Σμύρνη. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μάλιστα, φαίνεται να έχει στραφεί σε άλλη λύση. Ο Μπίλι Κιζ βρίσκεται πλέον πρώτος στη λίστα των «κυανέρυθρων».
Ο πρώην παίκτης του Αμαρουσίου και της ΑΕΛ, είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας ενώ ξέρει καλά και τον Γιώργο Μπαρτζώκα και φαίνεται πως ο 34χρονος Αμερικανός πλέι μέικερ αποτελεί προσωπική επιλογή του Έλληνα τεχνικού.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
