Φιλικό με Κρανούλα για ΠΑΣ
Με μια πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα. Σε αυτή οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ, με το ένα να κάνει ασκήσεις τεχνικής και μυϊκής τόνωσης και το άλλο να περνάει από εργομετρικές εξετάσεις, που θα ολοκληρωθούν αύριο. Από εκεί και πέρα, οι Γιαννιώτες οριστικοποίησαν φιλικό για την ερχόμενη Πέμπτη το απόγευμα (1/9 18:15) με τη Δόξα Κρανούλας, σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Δόξας.
Ο Στεφάν Ντεμόλ θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που αγωνίστηκαν λίγο στην πρεμιέρα με τον Άρη ή που δεν αγωνίστηκαν καθόλου. Επίσης, ο τεχνικός του ΠΑΣ δεν είχε στη διάθεσή του τους διεθνείς Μπουζίντ, Λίλα, Βίλα, που από χθες ενσωματώθηκαν με τις Εθνικές τους ομάδες, ενώ απών είναι και ο Ζαϊρό, ο οποίος έφυγε για να μαζέψει τα πράγματά του για να εγκατασταθεί μόνιμα στα Ιωάννινα.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι φιλικό παιχνίδι θα δώσουν και οι βετεράνοι του ΠΑΣ, καθώς θα αντιμετωπίσουν στις 5 Σεπτεμβρίου την ομάδα του ΠΣΑΠ στους Ζωσιμάδες. Ο αγώνας θα έχει φιλανθρωπικό σκοπό και τα εισιτήρια θα κοστίζουν 5 ευρώ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
