«Έκλεισε» Μποντόρ ο ΟΦΗ

«Έκλεισε» Μποντόρ ο ΟΦΗ

Νίκος Τσιώκος
«Έκλεισε» Μποντόρ ο ΟΦΗ

bet365

Ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός της Ρόντα, Μπόλντισαρ Μποντόρ, θα είναι η επόμενη μεταγραφή του ΟΦΗ, σύμφωνα με πληροφορίες από την Κρήτη.

Μια κίνηση της τελευταίας στιγμής αναμένεται να κάνει ο ΟΦΗ λίγες ώρες πριν από την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός της Κρήτης, Athletic Radio 104,2, οι κρητικοί έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Ούγγρο μεσοεπιθετικό της Ρόντα, Μπόλντισαρ Μποντόρ, ο οποίος θα στείλει και υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του.

Έτσι, ο 29χρονος αναμένεται μέχρι αύριο να αφιχθεί στο Ηράκλειο για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, με το σύλλογο να προχωράει στην εν λόγω μεταγραφή επειδή διακρίνεται για την ταχύτητα και την καλή τεχνική κατάρτισή του, τη στιγμή που αγωνίζεται και στις δυο πλευρές του άξονα. Ο Μποντόρ έχει πολλές παραστάσεις στην Ερεντιβίζιε, καθώς βρίσκεται εφτά χρόνια στη Ρόντα κι έχει 208 συμμετοχές, ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα