Εκτός Κυπέλλου Μπορντό – Τουλούζ

Οι «εργάτες» του Σεντ Ετιέν απέκλεισαν στον τρίτο γύρο του γαλλικού Κυπέλλου την Μπορντό, επικρατώντας 3-1 στο «Ζοφρουά Γκισάρ». Τα γκολ των «στεφανουά» πέτυχαν οι Ολιμπιά (αυτογκόλ 3΄), Σακό (17’) και Αουμπαμεγιάνγκ (57’), ενώ για την Μπορντό είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Τρεμουλινάς στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης.
Η Τουλούζ έχασε 2-1 στο «Μουνισιπάλ» από την Νις, η οποία έκανε την ανατροπή, και στρέφει το ενδιαφέρον της στο γαλλικό πρωτάθλημα. Σκόρερ των νικητών ήταν οι Κιβέλι (36’) και Μουνιέ (47’), ενώ οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν πρώτοι το σκορ στο 11ο λεπτό με τον Μπεογκέλ.
Πολύ δύσκολη νίκη για την Μονπελιέ απέναντι στην Αμιάν, ομάδα δεύτερης κατηγορίας, αφού προκρίθηκε στα πέναλτι με 4-3. Η κανονική διάρκεια βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2. σκορ που δεν άλλαξε στην παράταση. Η Καέν πέρασε την Μπρέστ επικρατώντας 3-2, όπως έκανε και η νεοφώτιστη Ντιζόν κόντρα στην Βαλενσιέν με το ίδιο σκορ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.