
Έτοιμος για πρωτιά ο «Παπ»

«Ξέραμε ότι η Φινλανδία τρέχει, έχει ένα ανορθόδοξο στυλ παιχνιδιού, ασυνήθιστο. Τρέχει πολύ και ξαφνικά μπορεί να σταματήσει να σουτάρει. Ξέραμε ότι έπρεπε να ήμαστε γρήγοροι στις επιστροφές μας. Το κάναμε καλά γι' αυτό κι ήρθε τόσο εύκολα η νίκη» είπε αρχικά, πριν συνεχίσει: «Κάθε ματς είναι σημαντικό, η ομάδα έχει 6 παιδιά που αγωνίζονται για πρώτη φορά σε τέτοιο τουρνουά. Εάν έρθει μία εύκολη νίκη είναι ακόμη καλύτερα για εμάς, παίρνουμε περισσότερες παραστάσεις».
Όσο για το ρεπό που μεσολαβει την Παρασκευή πριν την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Κροατία, τόνισε: «Θέλουμε να ξεκουραστούμε, με το καλό. Θα κάνουμε μία προπόνηση, θα δουλέψουμε κι όταν έρθει η ώρα θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το προβάδισμα για την πρώτη θέση».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.