Οι διαιτητές με Μαυροβούνιο
Ένας Γερμανός, ένας Πορτογάλος και ένας Σέρβος θα είναι οι τρεις διαιτητές του σημερινού (18:00) αγώνα της Ελλάδας με το Μαυροβούνιο στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γερμανός Ρόμπερτ Λότερμοζερ, ο Πορτογάλος Φερνάντο Ρότσα και ο Σέρβος Μιλιβόιε Γιόβτσιτς θα είναι οι τρεις διαιτητές που θα διευθούνουν τον αγώνα της Εθνικής του Ηλία Ζούρου κόντρα στο Μαυροβούνιο. Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί ότι ο Γερμανός και ο Πορτογάλος δεν έχουν ξαναβρεθεί ποτέ με την Εθνική ενώ ο Σέρβος ήταν ένας εκ των τριών ρέφερι στη νικηφόρα πρεμιέρα απέναντι στη Βοσνία.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
