«Μαζί στο Euro, Ελλάδα και Κροατία»
Η ιστοσελίδα castrolfootball.com έχει δομήσει ένα υπολογιστικό πρόγραμμα πρόβλεψης αποτελεσμάτων του Euro 2012 βάσει της ιστορίας των αναμετρήσεων αλλά και της έως τώρα πορεία των ομάδων στα προκριματικά του Euro το οποίο μάλιστα προμοτάρεται και από την ίδια την UEFA.
Το μεγάλο ενδιαφέρον της Εθνικής ομάδας συγκεντρώνει η εντός έδρας αναμέτρηση με τους Κροάτες στην οποία θα κριθεί και η πρωτιά με την ομάδα του Σάντος να κυνηγά μόνο τη νίκη. Το... μηχάνημα λοιπόν αναφέρει πως οι πιθανότητες είναι ακριβώς μοιρασμένες, με την Ελλάδα να συμπληρώνει το... εκατό έχοντας το 34%, έναντι των 33% για ισοπαλία και ήττα.
Από την άλλη, το ματς στη Γεωργία, είναι θεωρητικά πιο... εύκολο για την Ελλάδα. Η Εθνική μας είναι το φαβορί και το «διπλό» συγκεντρώνει το 43% των πιθανοτήτων με την ισοπαλία να φτάνει στο 34% και την ήττα στο 23%. Πάντως, υπάρχει και σύστημα πρόβλεψης της τελικής παρουσίας των 16 ομάδων στα τελικά του Euro και σύμφωνα με αυτό η Ελλάδα θα βρεθεί έστω και μέσω των μπαράζ στα τελικά.
Μάλιστα, η Ελλάδα συγκεντρώνει 83% ποσοστό πιθανής πρόκρισης με τους Κροάτες στο 95%! Οι υπόλοιπες ομάδες που πάνε Euro μέσω... υπολογιστή είναι οι: Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Αγγλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Ρωσία, Σουηδία, Ιρλανδία, Τσεχία και Σερβία.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Αθλητικές μεταδόσεις σήμερα: Το «Ξέρεις από μπάλα;», οι Galacticos, το Gazz Floor και οι «μάχες» των αιωνίων στη Euroleague
- Αθλητικές μεταδόσεις σήμερα: Οι Galacticos, το Νάπολι - Μίλαν και το Ελλάδα - Ουγγαρία
- Μάνταλος: «Να βάλουμε τον δικό μας ρυθμό με τον Ολυμπιακό, είχα στο μυαλό μου να αποσυρθώ από την Εθνική»
