Βγενόπουλος LIVE στο Gazzetta TV!

Βγενόπουλος LIVE στο Gazzetta TV!

Gazzetta team
Βγενόπουλος LIVE στο Gazzetta TV!

bet365

Τώρα πια το ξέρετε. Τα μεγάλα γεγονότα μεταδίδονται ζωντανά από το gazzetta ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ! Στη 1 μ.μ. οι κάμερες μας θα δώσουν εικόνα και ήχο από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη Βγενόπουλου.

Όπως ακριβώς συνέβη και με τη συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Βαρδινογιάννη, έτσι και με αυτή του Ανδρέα Βγενόπουλο, το gazzetta.gr θα κάνει και αυτή τη φορά τη... διαφορά. Πώς; Φέρνοντας τον μέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μπροστά στην οθόνη σας μέσω του Gazzetta TV

Το κύκλωμα θα παραμείνει ανοιχτό καθόλη τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, προκειμένου να καταγράψει τις όποιες εξελίξεις ενδέχεται να σηματοδοτήσουν οι εξαγγελίες του Βγενόπουλου.

Τα ραδιόφωνα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν μονάχα ήχο, τα sites μέχρι τώρα μόνο γραπτό λόγο. Το gazzetta εκμεταλλεύεται τα τεχνολογικά άλματα φέρνοντας και εικόνα και ήχο προκειμένου να έχετε άριστη αντίληψη από την συνέντευξη Τύπου που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού. Παράλληλα φυσικά το Live Chat του gazzetta θα είναι ανοιχτό για να καταγράφονται και οι απόψεις του Βγενόπουλου, αλλά και τα δικά σας σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι γιατί οι εκπλήξεις δεν θα σταματήσουν εκεί...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα