Μαντούκα: Καρδιά και ομάδα!
Ο πρώην άσος της ΑΕΚ, ξεκαθάρισε πως δεν παίζει ρόλο το όνομα της κάθε ομάδας και τόνισε:
«Δουλέψαμε πολύ σκληρά και τα καταφέραμε, τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τη Σαχτάρ που είναι μεγάλη ομάδα αλλά το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο και όχι στην έκταση του ονόματος. Σεβόμαστε τη Σαχτάρ αλλά κι εμείς έχουμε καρδιά και δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα».
«Αφιερωμένη στον Κόντη»
Στον μεγάλο απόντα, στον μεγάλο άτυχο της σπουδαίας βραδιάς για τον ΑΠΟΕΛ, τον Χρήστο Κόντη αφιέρωσε την νίκη ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος των πρωταθλητών Κύπρου, ο Αϊλτον Αλμέιδα λέγοντας:
«Κανείς δεν περίμενε πως ο ΑΠΟΕΛ θα κέρδιζε, είμαστε στην κορυφή του ομίλου μαζί με την Πόρτο και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα, η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στον Κόντη! «Είναι κρίμα που δεν τον έχουμε μαζί μας αλλά χαιρόμαστε που είναι ζωντανός και σίγουρα παραμένει μέλος της ομάδας».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
